Permanente Make-Up

Powderbrows

Bij deze techniek wordt er een zachte ‘schaduw’ achter je wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. We bouwen de schaduw op van licht naar donker, vanaf de aanzet tot het staartje van de wenkbrauw. Dit resulteert in mooie strakke en volle wenkbrauwen. Dankzij het poedereffect lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder/potlood hebt ingekleurd.

Full lips

Bij deze behandeling worden de lippen volledig ingekleurd in een kleur naar keuze. Dit kan met of zonder een duidelijke lipliner. De full lips behandeling is ideaal wanneer je lippen hebt met weinig kleur of wanneer er veel oneffenheden gecorrigeerd moeten worden.

Infralash

Bij deze behandeling wordt er voorzichtig een subtiel lijntje tussen en net boven de wimperrand geplaatst. De wimperrand lijkt hierdoor voller. Infralash is niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. De infralash behandeling is ook erg geschikt voor heren!

Eyeliner inclusief infralash (boven, onder of boven en onder)

Deze behandeling is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen. Een permanente eyeliner geeft je een frisse blik, net als de eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt ervoor kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. De eyeliner is maximaal 2 mm breed. Voor een bredere eyeliner geldt een meerprijs.

Swiss Color

In onze PMU salon wordt gewerkt met Swiss Color, een Zwitsers merk voor permanente make-up dat veel aandacht besteedt aan veiligheid, research en ondersteuning. De Swiss Color pigmenten zijn ijzeroxide vrij en ook vrij van PAA’s en PAKS. We vertellen je hier graag wat meer over.

Diana

Ijzeroxides

IJzeroxides zijn metalen die ervoor kunnen gaan zorgen dat de pigmentkleur na de behandeling door oxidatie rood verkleur. De pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides en zware metalen, wat betekent dat deze mooier van kleur blijven, langer blijven zitten en ook minder wondjes veroorzaken. Ook zink en kobalt zijn niet aan de pigmenten van Swiss Color toegevoegd. Dit zijn afsluitende en giftige stoffen.

Swiss Color werkt met natuurlijke pigmenten en denkt hierbij mee met de mens en natuur. De pigmenten zijn hierom proefdiervrij. Vegan proof dus! De pigmenten en apparatuur van Swiss Color zijn ook vrij van conserveermiddelen en allergie verwekkers. Daarbij zijn de pigmenten voorzien van een hoge pigment concentratie en getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria.

PAA en PAKS (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) zijn onzuiverheden uit het productieproces welke achterblijven in de pigmenten. Door een reactie met de huid of door invloed van UV kunnen er gevaarlijke stoffen vrijkomen wanneer er PAKS of PAA in de pigmenten zit. Dit is dus niet het geval bij de Swiss Color pigmenten!

Microneedling

Een behandeling microneedling heeft algemene huid verbeterende eigenschappen. Bij microneedling maken we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine (nauwelijks zichtbare) gaatjes in je huid. Op deze manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale voedingsstoffen zoals hyaluronzuren extra goed en diep in je huid kunnen worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.

Na de microneedling behandeling ziet de huid er direct rood uit. Dit effect zal maximaal enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. Als de huid na de behandeling wat warm en geprikkeld aanvoelt, kunnen een cool pack en een verzorgende crème of kalmerend serum je verlichting geven. Na een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, punt bloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, deze zijn niet ernstig en trekken vanzelf weer weg.

De huid moet tot enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van dagverzorging (huid verzorgingscrème) met een hoge SPF-factor.

Microneedling is geschikt voor de volgende huidproblemen en oneffenheden:

 • Fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Anti-aging
 • Pigmentvlekken
 • Zon beschadigde huid
 • Grove poriën / grove huidstructuur
 • Acne littekens
 • Grauwe en doffe huidskleur
 • Slappe huid
 • Melasma (zwangerschapsmasker)

Microneedling is niet geschikt in het geval van

 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Koortslip
 • Hart en -vaatziektes
 • Huidinfectie / schimmelinfectie
 • Antidepressiva
 • Epilepsie
 • Kanker
 • Rosacea en couperose (op het behandelgebied)