Confidence is the best hairstyle.

 

Geef Jouw Zelfvertrouwen een Boost met Natural Hair – Een Revolutie in Hairweaves bij Mooi Onder Een Kap

“Bij Mooi Onder Een Kap geloven we dat zelfvertrouwen de beste haarstijl is.” Deze woorden resoneren diep in onze aanpak, waar we overtuigd zijn dat een volle, glanzende haardos niet alleen je uiterlijk verandert, maar ook je zelfvertrouwen een impuls geeft. Voor velen is het hebben van prachtige, weelderige lokken een droom. Met Natural Hair wordt deze droom in slechts in een paar uur werkelijkheid.

Revolutionaire Haarweave-technieken

Bij Mooi Onder Een Kap introduceren we je graag in de wereld van revolutionaire Hairweave-technieken. Onze haarweaves hebben een handgeknoopte inzetrand die zo dun is dat deze vrijwel onzichtbaar is. Dit resulteert in een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van je eigen haar. We passen methoden toe zoals vlecht-, microring- en invisible-technieken, waarbij we bewust afzien van het gebruik van chemische producten.

 

Met het merk  Natural Hair Company stellen we hoge eisen aan kwaliteit. het haar doorloopt een strikte selectieprocedure, waarbij enkel het allerbeste haar wordt geselecteerd. Ons haar is 100% humanhair en remy gesorteerd, afkomstig. Hierdoor kunnen we je verzekeren van de hoogste kwaliteit. Het haar is sterk van structuur, prachtig en vol.

Langdurig Plezier en Verzorging

Met de juiste verzorging kun je 9 maanden tot een jaar genieten van jouw haar. Aangezien het haar niet langer van binnenuit wordt gevoed, is extra zorg van belang.Wij adviseren je graag hierover  en geven stylingtips  deze helpen je om je haar in optimale conditie te houden.

Perfecte Aanpassing en Kleurenmatch

Onze expertise reikt verder dan alleen het plaatsen van hairweaves. We zorgen ervoor dat de kleur van je hairweave perfect past bij je eigen haarkleur. Door verschillende kleuren te gebruiken, bereiken we een naadloze overgang tussen je eigen haar en de hairweave. Ook bieden we hairweaves in balayage- en rootshadowkleuren aan, zodat er voor iedereen een perfecte match is.

Bij Mooi Onder Een Kap gaan we niet alleen voor uiterlijke schoonheid; we creëren zelfvertrouwen en empowerment. Bezoek onze salon in Apeldoorn en maak kennis met de wereld van Natural Hairweaves.

Geef Jouw Stijl een Boost, Geef Jouw Zelfvertrouwen een Boost – Met Natural Hair.

Hier vind je de prijzen en een fotogalerij met onze mooiste voor- en na foto’s zodat je de resultaten van ons werk kunt zien. Ook vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Natuurlijk kun je direct via de website een afspraak maken of met ons in contact komen.

We hopen je snel bij ons in de stoel te kunnen begroeten! Onze salon is gevestigd in Apeldoorn daardoor zijn we vanuit alle hoeken van het land behoorlijk snel bereikbaar. Hartelijk welkom bij ons in de salon!

Veel dames zijn wax extensions gewend; wij werken niet (meer) met deze methode omdat de extensions met hitte en lijm in je haar worden bevestigd en met chemicaliën weer worden verwijderd. Zoals je zult begrijpen is zowel het aanbrengen als het verwijderen een aanslag op je haar! Ook werken we niet met microring extensions; deze ringen zijn erg groot; daarmee zie en voel je ze zitten. Verder glijden microring extensions snel uit. Nanoringen zijn 75% kleiner dan microringen, waardoor je ze veel minder ziet en voelt. Daarbij zetten we ze vast met een ijzeren ringetje met siliconen binnenkant ter bescherming van je haar.

We werken met de virgin lijn van het merk Luxury Gold; deze extensions blijven zijdezacht en zijn meerdere keren her te gebruiken.

De nanoring extensions blijven 2-3 maanden goed zitten. Je eigen haar groeit en daarom groeien de ringen en de bevestiging van de extensions mee naar beneden. Na ongeveer 2-3 maanden moet je ze uithalen en nieuwe plaatsen of omhoog laten plaatsen. Alleen het uithalen kost € 0,45 per plukje. Uithalen en vervolgens weer opnieuw inzetten kost samen € 1,25 per plukje. Daarvoor worden de extensions uitgehaald, je haar klitvrij gemaakt en gecontroleerd, hetzelfde haar weer opnieuw geplaatst en vervolgens weer in model gesneden.

Niet schadelijk

Nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze professioneel geplaatst en verwijderd worden. Onze ervaring is dat je eigen haar juist beter, voller en sterker wordt van het dragen van extensions en we hebben ook tientallen foto’s waarop je kunt zien dat het eigen haar na het dragen van onze extensions alleen maar beter is geworden!

Meest gestelde vragen:

 Hoe vaak kan ik de extensions hergebruiken?

Ten eerste ligt dat erg aan je eigen verzorging. Je kunt op deze pagina verzorgingstips lezen en het is belangrijk dat je die tips goed opvolgt.
Alleen op die manier houd je de extensions in topconditie. Vigin hair blijft langer mooi, heeft veel minder verzorging nodig, klit minder snel en blijft glanzender. Virgin hair kan afhankelijk van de verzorging 3-4 keer hergebruikt worden.

 Moet ik wennen als ik voor het eerst met extensions ga slapen?

Ja, de eerste paar nachten zal het wel even wennen zijn, maar na een paar nachten voel je het niet meer.

Blijf ik ze voelen?

De eerste paar dagen zul je de extensions zeker voelen, maar na verloop van tijd zou dat echt minder moeten zijn. Voel je ze na een week echt nog (storend) zitten, neem dan even contact op.

Mijn hoofdhuid wordt rood en jeukt, hoe komt dat?

Het kan dat je een allergische reactie hebt op de hairextensions. Je kunt bijvoorbeeld een nikkel-allergie hebben of allergisch zijn voor de haarverf waarmee het haar behandeld is. Het is ook mogelijk dat je een latex allergie hebt. Allergieen kunnen ook pas na verloop van tijd blijken. Neem in elk geval even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is.

Is het normaal dat er extensions loslaten?

Iedere dag verlies je 100 eigen haren, dus ook haren waar een plukje extensions aan vast hangen. Als je teveel haren verliest kan het plukje zijn houvast verliezen en daarvoor loslaten. Het is normaal dat er na verloop van tijd ongeveer 5% tot 10% van de extensions loslaten, daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Wat voor garantie geven jullie op de hairextensions?

Wij geven inzetgarantie; dat wil zeggen dat we alle extensions die er in de eerste maand uit komen vallen kosteloos weer terugplaatsen voor je. Het is voor ons onmogelijk om te controleren of je je extensions goed verzorgd en extensions zijn wel verzorgingsproducten. Daarom kunnen we geen andere garantie geven op de haren. Ben je toch niet tevreden, neem dan even contact op en we zoeken naar een passende oplossing; wel willen we van te voren opmerken dat geld terug nooit de passende oplossing is.

Mijn haar is best droog geworden na verloop van tijd, hoe komt dat?

Over het algemeen komt dit door hoe je je extensions verzorgd. Gebruik je een goede conditioner, haarmasker en serum? Neem anders even contact met ons op voor tips!

 Hoe lang moet mijn eigen haar zijn om extensions te kunnen zetten?

Het eigen haar moet ongeveer 12 cm zijn om extensions te kunnen zetten. Twijfel je erover, stuur me dan even een foto van je eigen haar via een berichtje op facebook of whatsapp en ik kan je vertellen of het mogelijk is.

 Moet ik mijn haren van te voren wassen?

Ja, het is belangrijk dat de haren niet vet zijn als je hier komt. Als de haren vet zijn kunnen de ringetjes namelijk moeijlijk uitglijden. Verder is het voor ons natuurlijk ook gewoon prettiger om aan het werk te zijn in schone haren 😉

 Mag ik zwemmen met hairextensions?

Ja, je kunt prima zwemmen met extensions. Het is wel aan te bevelen om de extensions in een strakke vlecht te binden of een strakke knot zodat er zo min mogelijk klitvorming kan optreden. Na het zwemmen is een diepwerkend en hydraterend masker geen overbodige luxe.

 Kan ik naar de sauna met extensions?

Ja, je kunt zeker naar de sauna met extensions. Eigenlijk gelden dezelfde aanbebelingen als bij het zwemmen zoals hierboven genoemd.

 Kan ik de extensions gewoon borstelen?

Ja, dat kan, maar wel met een speciale extensions borstel. Deze is bij ons in de salon te koop.

 Mag ik de hairextensions krullen en stylen?

Ja, het is echt haar dus in principe kun je er alles mee doen wat je met je eigen haar ook kunt. Dus ook krullen en stylen. Het is wel aan te raden om de tang niet hoger dan 200 graden te zetten.

Hoe lang blijven de extensions ongeveer zitten?

De aanbevolen draagtijd is 8-10 weken. Daarna zullen de extensions door het meegroeien met je eigen haar naar beneden zakken en is het tijd om ze omhoog te laten plaatsen of te vervangen. We plaatsen ze graag omhoog voor je. Daarvoor halen we ze eerst (indien mogelijk per rijtje) uit, kammen we je eigen haar en controleren we de groei en gezondheid van je eigen haar en hoofdhuid. We werken je dode punten bij en vervolgens plaatsen we de extensions weer t

Zijn extensions schadelijk voor je haar?

Nee, nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je haar. Er wordt niets aan je eigen haar gelijmd en er wordt niet met chemicaliën of met hitte gewerkt. Het enige wat we doen is een plukje aan je eigen haar vastmaken. Dat doen we met een siloconen ringetje wat je eigen haar goed beschermd. We hebben juist veel goede ervaringen bij dames die extensions dragen dat hun eigen haar langer en voller wordt doordat de extensions wat gewicht aan de haren laten hangen waardoor het eigen haar gezonder wordt.

 Is het wel echt haar?

Luxury Gold is zelfs allemaal afkomstig van dezelfde donor en (chemisch) onbehandeld tijdens de gehele levensduur. Dat wil zeggen dat het tijdens het leven nooit geverfd is of andere chemische behandelingen gehad heeft. Daardoor is het van betere en zachtere kwaliteit.

 Ik gebruik medicijnen, is dat een probleem in combinatie met hairextensions?

Heeft je medicatie invloed op de uitval van je haar, of is dit een mogelijke bijwerking? Dan willen we je aanraden om eerst even contact op te nemen met je huisarts. Als die geen bezwaar ziet, dan zetten we graag extensions voor je in. Vanzelfsprekend kunnen we geen inzetgarantie geven in dat geval, want bij sommige medicijnen krijg je te maken met behoorlijke haaruitval van je eigen haar. Denk hierbij aan antidepressiva, chemotherapie, Etc Etc..

Hoeveel extensions heb ik ongeveer nodig?

Het aantal extensions wat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar en van de vraag of je alleen meer volume wilt hebben of een echte haarverlenging. Gemiddeld gesproken kun je van de volgende aantallen uitgaan:

Bij volumebehandeling moet je rekenen op ongeveer 50 tot 100 stuks.

Bij een volledige haarverlenging moet je van het volgende uitgaan:
Bij dun en weinig haar: 100 tot 150 plukken
Bij gemiddeld haar: 125 tot 175 plukken
Bij dik en veel haar: vanaf 175 plukken

Ik heb heel erg dun haar, wat doen hairextensions voor mijn haar?

Dun haar? Nou juist heel erg veel! Dun haar is nou juist waar deze techniek gespecialiseerd in is. Je eigen haar breekt niet van af van onze nano techniek en je haar wordt juist beschermd, doordat het veilig tussen de extensions zit en zo minder aan wrijving en andere factoren komt bloot te staan. In veel gevallen zal je eigen haar er dus juist beter van worden. Verder heb je als voordeel dat je maar weinig extensions nodig hebt (en dus minder geld dan iemand met dik haar hoeft uit te geven) om tot een goed resultaat te komen!