Wil jij net als Marjolein jouw goede voornemen waarmaken?

De feestdagen zijn weer voorbij en goede voornemens zijn gemaakt…

De meesten zijn ook al weer gestrand.
Zorg ervoor dat ze dit jaar bij jou wel waar worden gemaakt!
Met een klein beetje hulp van mij, jouw stok achter de deur, gaan we er samen komen!
Tijd om die welbekende knop om te zetten!
Deze keer ga jij eindelijk wel je streefgewicht bereiken!

 

Marjolein – 27kg

Ik heb eigenlijk nooit overgewicht gehad. Terugkijkend op de middelbare school had ik misschien wel een paar kilootjes te veel, maar van echt te dik of overgewicht was geen sprake. Eigenlijk zijn die extra kilo’s er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen, als gevolg van te vaak en te veel lekker eten, snoepen en te weinig bewegen. Met het ouder worden en na twee keizersneden wordt het helaas ook nog wat lastiger

Ik heb al eerder diëten gevolgd maar ben eigenlijk nooit veel afgevallen en daarna kwam ik ook steeds weer aan. Door een vriendin kwam ik met PowerSlim in aanraking. Zij had iemand ontmoet die met haar hulp en PowerSlim heel veel was afgevallen en erg enthousiast was over het programma, en dan met name de coaching. Door mijn vriendin raakte ik ook gemotiveerd en begon ik te geloven dat het op deze manier wel moest gaan lukken. Ik ben ongeveer een week na haar begonnen bij mijn PowerSlim afslankcoach en ook dat maakte het traject extra motiverend: we konden het samen doen. We hadden ongeveer hetzelfde startgewicht, dus dan houd je elkaar al helemaal extra scherp.

Dankzij PowerSlim en het enthousiasme van Marisa en mijn vriendin lukte het mij om mijn streefgewicht te bereiken. Sommige producten vind ik erg lekker. Bijvoorbeeld de muesli, daar kan ik me nog steeds op verheugen! Ook ben ik heel blij met de PowerSlim rijst, de pasta en het brood. Er waren ook producten die ik niet lekker vond maar gelukkig is er genoeg variatie.

Ik vond het zeker niet altijd makkelijk. Ik had, en heb nog steeds, moeilijke momenten. Soms heb ik gewoonweg zin in een stuk chocolade, wijn, kaasjes of een goede cappuccino. Al zijn de praliné repen van PowerSlim natuurlijk een goed alternatief voor chocolade. Maar als je je goed aan het programma houdt zie je letterlijk de kilo’s eraf vliegen en dat motiveert natuurlijk enorm om vol te houden! Daarnaast weet de PowerSlim afslankcoach me heel goed te motiveren en heeft ze altijd wel een goede tip voor de moeilijke momenten. Ook is ze super enthousiast en deelt ze mijn blijdschap als er weer kilo’s af zijn.

Door het bereiken van mijn streefgewicht zit ik goed in mijn vel en voel ik me een stuk zekerder. Leuk zijn ook alle complimenten die je krijgt, dat sterkt je nog meer. En het kopen van nieuwe kleren natuurlijk! Mijn gewicht zal waarschijnlijk altijd een strijd blijven, maar met de PowerSlim afslankcoach achter de hand gaat het me zeker lukken!

Meer lezen

PowerSlim afslankcoach

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje

Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.
En als bijkomend resultaat, gewichtsverlies zonder hongergevoel!

PowerSlimmen is erop gericht om je streefgewicht te behalen én behouden.
Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Een kickstart naar een gezonde leefstijl!
Start nu en verlies in een maand tijd 6-9 kilo! *

Wilt je genieten van eten terwijl je je gaandeweg ook nog fitter en gezonder voelt?

Zet dan nu de eerste stap door contact (Link naar contact gegevens) op te nemen voor een afspraak. Samen gaan we ervoor zorgen dat het lukt!

Liefs, Diëtist Mirjam Achtereekte

Leave a Reply