Welkom nieuwe collega’s

Wist je dat we druk aan het werk zijn binnen ons concept “Mooi onder een kap”. We zijn aan het uitbreiden met nieuwe collega’s om de groei die we hebben in ons mooie bedrijf te versterken en iedereen van dienst te kunnen zijn.

Even een voorstel rondje:

Odine: al meer dan 15 jaar schoonheidsspecialiste en verliefd op Comfort zone, ademt comfort zone, zorgt ervoor de anti aging te bestrijden tijdens een heerlijk ontspannen behandeling, aan het werk met je huid + ontspannen = genieten!

Naast schoonheidsspecialiste is Odine ook visagiste en haarstyliste. Ga je trouwen en wil je spetterend voor de dag komen dan kan Odine dit voor je realiseren.

Marloes: schoonheidsspecialiste en momenteel aan de studie om een niveau hoger te komen, zodat ze zich kan specialiseren in acne en bindweefsel massage!

Kortom: Ze kan behandelen van jong tot oud!

Naast de gezichtsbehandelingen kan je bij Marloes ook terecht voor ontspanningsmassages.

 

Rina: schoonheidsspecialiste en cosmetisch pedicure!

Bij Rina kan je terecht van top tot teen!

Van gezichtsbehandeling tot waxen, een spray-tan en je voeten weer helemaal mooi maken. Denk daarbij aan eelt & likdoorns verwijderen, knippen en vijlen van de nagels, heerlijke scrubs en massage, en gelcolor op je teennagels!

Mirjam de diëtiste vult ons “Mooi team” perfect aan.
Waarom?  Bij ons wordt je mooi van buiten maar laten we de binnenkant niet vergeten! Ze geeft voedingsadviezen om af te slanken, aan te komen, of je eetgewoonte te veranderen en onderzoekt wat past in jouw leven. Mirjam is aangesloten bij de zorgverzekeringen zodat de consulten gedeclareerd kunnen worden!

Daniëlle: Komt ons kappersteam versterken.

Na meer dan tien jaar trouwe dienst bij een kapsalon ging het toch kriebelen bij Daniëlle om verder te gaan! Gelukkig is haar keuze op “Mooi onder één kap” gevallen!

In kleuren & knippen is Daniëlle een expert; daarnaast is zij een teamplayer en staat de klant op nummer 1. De perfecte aanvulling voor “Mooi”.

Naast het uitbreiden is het ook zo dat drie collega’s van het team ons per 1 juli gaan verlaten. Wij wensen Tom, Natalie en Corine dan ook veel succes in de toekomst!