Verwen en onderhoud je voeten met een voetbehandeling. Je voeten worden veel belast en daarom is een goede voetverzorging belangrijk. Een professionele pedicure helpt hierbij.

Door het dragen van oncomfortabele schoenen, het overmatig belasten of een afwijkende stand van de voet kan zorgen voor pijnlijke klachten. Hierdoor kunnen er verschillende klachten ontstaan zoals likdoorns, eeltvorming of nagelproblemen. Een regelmatig bezoek aan de pedicure verhelpt en voorkomt deze problemen. En daarnaast is een voetbehandeling ook een heerlijk moment voor jezelf.

Bij ons vind je een heerlijke voetenspa waarin je heerlijk ontspannende behandelingen kan boeken.

Onze meest geboekte behandelingen zijn:

Happy feet 30min
(knippen&vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen)

Happy feet 45 min
(knippen &vijlen van de nagels,frezen van verdikte nagels,nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, eventueel een likdoorn/ingegroeide nagel verwijderen, )

Happy feet 60 min incl. gellak
(knippen &vijlen van de nagels,frezen van verdikte nagels,nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, eventueel een likdoorn/ingegroeide nagel verwijderen, als afsluiter worden de nagels gelakt met een gellak, deze blijft drie weken zitten.)

Prijslijst

Happy feet 30min € 36,50
Happy feet 45 min € 46,50
Happy feet 60 min incl. gellak € 63,50

Spa Detox behandeling bestaat uit:

Het polijsten van de teen nagels, het verzorgen van de nagelriemen, een peeling van de voeten, het aanbrengen van een vulkaan voetmasker. We eindigen met een ontspannen voetmassage.

Detox, oftewel ontgiften van schadelijke stoffen in het lichaam. Na deze behandeling kun je je weer Fit, Vitaal en vol nieuwe energie voelen.

Aan te raden bij Oververmoeidheid, Stress, Hoofdpijnklachten, en Verminderde weerstand.  Maar uiteraard ook zonder klachten ideaal. De behandeling kan ook zorgen voor een beter immuunsysteem en een algemene verbetering van je gezondheid.
Niet geschikt voor: Diabetes patiënten, Zwangerschap, Pacemaker, Orgaantransplantatie, of Epilepsie.

Detoxen is uiteraard ook ideaal als u wil stoppen met roken.

Wekenlang perfect gelakte teennagels.

Als iets te mooi klinkt, dan is dat vaak ook zo. Maar niet met gellak! Bij een gellak pedicure wordt de semi-permanente lak op je teennagels aangebracht en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp. Het resultaat mag er dan ook zijn: hoogglanzende en sterke nagels die niet beschadigen.
Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi.

 

  • Voor het beste resultaat kun je de gellak het beste professioneel laten verwijderen bij een nagelstudio.
  • Een behandeling met gellak is niet schadelijk voor de nagels.
  • Vind jij een gellak pedicure duur? Denk dan aan de tijd en moeite die je ermee bespaart. Bovendien is het goedkoper dan kunstnagels en biedt gellak ook een beschermende en verstevigende laag voor je teennagels. Je nagels kunnen met gellak mooi doorgroeien.
  • Gellak kan worden aangebracht in full color (één kleur), in de stijl van French pedicure (met een wit randje) of puur ter versteviging van de teennagel.

Gellak is een ware uitvinding! Je nagels zien er met gellak pedicure wekenlang netjes en verzorgd uit. Wanneer je eenmaal bekend bent met de voordelen van gellak, wil je niets anders meer.

in onze salon kan je ook terecht voor een heerlijke manicure

Prijslijst voetenspa