PowerSlim afslankprogramma

PowerSlim is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedings-programma dat een snel en langdurig resultaat geeft zonder hongergevoel en jojo-effect. PowerSlim is gebaseerd op iet minder, maar anders eten! De producten van PowerSlim bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermassa behouden blijft. Hierdoor krijg je een mooier silhouet en blijft je huid stevig en elastisch. PowerSlim heeft een smakelijk, gevarieerd en uitgebreid assortiment. De producten zijn van hoge biologische kwaliteit en niet onbelangrijk, er zijn geen overbodige toevoegingen gebruikt. Je kunt PowerSlim eenvoudig inpassen in je dagelijks routine en je zet razendsnel een voedzame, eventueel vegetarische, lekkere maaltijd op tafel. Ook als je geen keukenprins(es) bent! PowerSlim is perfect te combineren met de gezinsmaaltijden of als er vrienden komen eten. Het PowerSlim programma werkt ook goed als je niet zo sportief of mobiel bent of als je diabetes hebt.

powerslim
powerslim

Je hoeft dus niet af te zien om af te vallen, maar kunt lekker en veelzijdig blijven eten.

De kracht van PowerSlim bij Mooi onder één Kap ligt op gezonde voeding, een mooi en fit lichaam met persoonlijke- en motiverende begeleiding op een manier die bij jou past!  Coaching die afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Naast de wekelijkse consulten kan je ook ondersteuning krijgen via berichten op de WhatsApp of mail en organiseer ik met regelmaat workshops. Het geeft mij veel voldoening wanneer cliënten hun doelen bereiken en zich gesteund en begrepen voelen. Voldoening krijg ik ook wanneer jij lekkerder in je vel gaat zitten en dat je uitstraling, energieniveau en gezondheid flink verbeteren.

Wil jij meer informatie over mijn begeleiding en PowerSlim? Check dan mijn site www.dietistmirjamachtereekte.nl. Meer informatie over PowerSlim vind je ook op www.powerslim.nl

Hormoonbalans & Emotie-eten

Je hoort mensen vaak zeggen ‘ieder pondje gaat door het mondje’, maar dat is niet altijd het geval. Overgewicht en slecht kunnen afvallen heeft vaak te maken met ontregeling van je hormonen, dit kom ik tijdens mijn loopbaan als diëtist regelmatig tegen. Door het aanpassen van je voeding en lifestyle kan je je hormonen weer in balans krijgen. Verder begeleid ik als diëtist ook veel mensen die last hebben van emotie-eten. Emotie-eten kan een groot obstakel zijn voor het afvallen en gewichtsbehoud op langere termijn. Door mijn praktijkervaringen kan ik jou daar extra begeleiding in geven. De extra begeleiding bestaat o.a. uit oefeningen die je inzichten en handvatten zullen geven. Het PowerSlim programma sluit op de voedingsadviezen voor emotie-eten en hormoonbalans erg goed aan. Ik ben dan ook laaiend enthousiast over het PowerSlim programma.

Wil jij ook in korte tijd en op een goede en gezonde manier afvallen en op gewicht blijven? Maar red je dit niet alleen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je met mij aan de slag?  Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

powerslim
powerslim

Wil je wel afvallen maar is PowerSlim niets voor jou? Dan kan je ook bij mij terecht, we kijken dan naar jouw huidige voedingspatroon en de mogelijke veranderingen die daarin gemaakt kunnen worden. Meer informatie vind je bij de Diëtist.