Een momentje voor jezelf: even ontspannen

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Nog een weekje en dan zitten we met familie en vrienden aan tafel. Te genieten van al het lekkers en al het moois. Cadeautjes onder de boom, kerstliedjes uit volle borst meezingen, een lekker wijntje en een kaasplank, dineren tot in de late uurtjes. Feesten en vieren staan helemaal centraal met kerst. We blikken terug op 2017 en denken vast na over hoe gezellig oud en nieuw wordt.

goud kerst ontspannen

Maar wacht even…

Behalve dat het een hele leuke en gezellig periode is, is het vaak ook een hele drukke en voor sommigen van ons een stressvolle periode. Je wil je uiterste best doen en het iedereen naar z’n zin maken. Er wordt nogal wat van ons gevraagd met de feestdagen. Om zeker te zijn dat jij jezelf niet voorbij loopt hebben wij van Mooi Onder Eén Kap wat fijne tips onder elkaar staan. Zo ga jij ontspannen de feestdagen tegemoet.

  • Tip 1: Take it easy!

Doe het rustig aan, vooral niet te veel stressen. Probeer alle taken die je jezelf hebt opgelegd te verdelen. Er is vast wel een partner, een zoon of dochter, een broer of zus of een vriendin die jou kan helpen met de voorbereidingen. Hoe graag we soms alles in eigen handen houden, het is heel fijn om de dingen samen te doen. Scheelt jou een hoop stress. Daarnaast heeft helpen en hulp vragen een positief effect op ons. En zeg nou zelf, samen voor een mooie tijd zorgen past ook helemaal in het thema van Kerstmis.

  • Tip 2: Lekker losjes

Toch last van de stress? Is het in je spieren gaan zitten? Dat kennen we helaas allemaal wel. Voor het ultieme zen-gevoel en een ontspannen gevoel kiezen wij graag voor yoga en een fijne massage. Je zult je binnen no-time weer kiplekker voelen! Bij ons kan je voor verschillende soorten yoga terecht en onze masseur zal jou als een rustpunt in deze roerige tijd laten ervaren hoe het is om volledig ontspannen te zijn.

mediteren yoga

  • Tip 3: Tot in de puntjes

Mooi van binnenuit, maar ook van buiten! Wie geniet er nou niet van een beauty-behandeling? Je zult je meteen beter en “superrelaxed” voelen na een schoonheidsbehandeling en een mooie nieuwe look. Neem eens wat extra tijd om je gezicht te reinigen, breng een maskertje aan, verzorg je nagels en epileer je wenkbrauwen. Jij bent er straks helemaal klaar voor!

mooi onder een kap huidbehandeling

Wil je weten wat Mooi Onder Eén Kap in deze drukke tijd voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om langs te komen en persoonlijk kennis te maken met ons team! Zo weet je zeker dat jij er tijdens de feestdagen weer tegen aan kan.

Maak snel een afspraak en pak dat momentje voor jezelf

Leave a Reply