Ilze in London

Daar gaan we dan, naar Londen! We gaan voor de internationale finale, 46 landen uit heel de wereld doen mee aan deze wedstrijd, zo spannend omdat we niet weten wat ons te wachten staat.

Een goeie voorbereiding is dan ook heel belangrijk, dus dat werd extra tijd maken, extra trainingen volgen, en vooral heel kritisch zijn over je eigen werk.

Daar gaan we dan, Denise, Michelle en ik stappen donderdag het vliegtuig in naar Londen!

Wat een top team zijn we, lachen hoor dit hadden we toch niet durven dromen!

Gauw naar het hotel koffers neer geploft, want de taxi stond nog te wachten die bracht ons naar een restaurant met heerlijk eten! Ja want het hele weekend werd er ook heel goed voor de innerlijke mens gezorgd.

Vrijdag werd een lange dag, we gaan ook niet al te laat ons mandje in.

De vrijdag stond in het teken van de show oefenen waar je moet staan, hoe het podium eruit ziet,  maar vooral van geduld.  Extra tijd om m’n presentatie te verbeteren want ik moest mijn look uitleggen aan de internationale vakjury! In het Engels!

Je moet daarbij denken aan waar haal je je inspiratie vandaan, bijvoorbeeld uit de natuur, schilderijen, architectuur noem maar op.

Zaterdag D-day! Ik kreeg geen ontbijt naar binnen, de zenuwen beginnen te komen, toch maar wat naar binnen gewerkt want een goeie bodem is belangrijk voor een intensieve dag waarbij je het uiterste van jezelf vraagt.

Om 7.45 moesten we naar de locatie! Om 8.15  gingen we alles klaar zetten.

Een halve minuut voor 9.00 staan we klaar om af te tellen. Wat een magisch moment al die kappers  uit 46 landen, iedereen die daar staat is een winnaar en daar stonden we tussen ????!

3 uur achter elkaar knallen, ik had in mijn hoofd een tijd schema gemaak: ik heb 15 minuten voor het drogen, 30 minuten voor de omvorming( dat betekend waar je een krultang nodig hebt of rollen föhnen)

Daarna m,n wave kunstwerk, daar had ik een uur de tijd voor. Dit was het meeste werk en een uur is heel krap, maar dat moest!!

Ondertussen komt de vakjury langs daar vertel je heel rustig je presentatie aan, laat je foto’s zien wat je heeft geïnspireerd. En doen alsof je alle tijd hebt!

MAAR DIE HEB JE NIET !! AAAAH

Goed, presentatie gehad in vloeiend Engels, wauw in the pocket… En door!

Ondertussen was Denise bezig met de make-up,  want tijd om het apart te doen was er niet.

En ja hoor, wauw, op tijd klaar, ongelofelijke prestatie, alleen dat al! En je telt weer af met elkaar. De ontlading, het is onbeschijfelijk hoe dat is.

Je word gelijk naar de hal gebracht waar de modellen zich presenteren.

Voor de show, wauw wat genieten het voelt  als het Eurovisiesongfestival, daar stond ik dan op het grote scherm “ Ilze looyen #vote for the NETHERLANDS!”

En wat deed Michelle het goed! Helaas op beeld kwam de kleur niet goed over het leek helemaal roze dat was het niet. Maar goed, dat mag de pret niet drukken.

Zondag eerst nog de beurs op! Als je er dan toch bent… pakken we dat ook nog even mee en Michelle en Denise gingen lekker londen in, shoppen voor s’avonds, want dan hebben we een super gaaf gala in de royal albert hal “De alternative  hairshow” wat gaaf om mee te maken

Maandag lekker nog even Londen in hebben we toch nog iets gezien  van Londen ???? Kort om een weekend voor in de boeken! Denise en Michelle bedankt voor alles jullie tijd maar voor al jullie gezelligheid. Esther en atine bedankt voor jullie support!! Ik sta weer helemaal klaar voor al mijn leuke, lieven klanten op:

Woensdag van 12.00 tot 22.00
Vrijdag van 09.00 tot 17.30
Zaterdag van 09.00 tot 16.00

Liefs,
Ilze