Mooi onder een kap is hét adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Wij zorgen ervoor dat iedere behandeling uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor je met een stralend gevoel van binnen en van buiten weer de deur uitgaat. Bij ons kun je terecht voor verschillende behandelingen. Neem gerust een kijkje bij de verschillende behandelingen. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Huidverbetering

HUIDVERBETERENDE PEELINGS MEDIK8

Heeft u last van pigmentvlekjes, acne, littekens, rimpels of lijntjes in het gezicht? Een peeling zorgt voor prachtige resultaten! De conditie van de huid verbetert aanmerkelijk na een peeling, de huid ziet er zichtbaar gladder, frisser en stralender uit. 

Wat is een peeling?

 Een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare verbeteringen.  Peelings zijn één van de meest populaire niet-invasieve cosmetische ingrepen uitgevoerd om de huid te verjongen en verbeteren.  De peelings bestaan uit natuurlijke zuren en hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken. 
kap 1

Soorten peelings

Alle Medik8 peelings zijn zo geformuleerd dat de verschillende zuren (gericht op verschillende huidtypen) zo veel mogelijk resultaat bieden en zo min mogelijk irritatie veroorzaken.

Light peel:

 Een milde peeling voor acne en de fijne lijntjes/rimpeltjes. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtollig talg.

Age peel:

Geschikt voor het behandelen van de kenmerken die bij huidveroudering zichtbaar worden zoals: dofheid, droge/ruwe huid,  lijntjes en rimpeltjes, grove poriën, zon schade en indien van toepassing bij een rokershuid.

White peel:

Geschikt voor het behandelen van donkere (pigment) vlekjes in het gezicht door pigmentophopingen. Denk aan vlekjes van de zon, na acne of hormonen.

Beta peel:

 Geschikt voor het behandelingen van acne, maakt een onzuivere acne huid weer rustig en zorgt ervoor dat vorming van nieuwe mee-eters en puistjes (zoveel mogelijk) voorkomen wordt.

Eye peel:

 Geschikt om de huid rondom de ogen te versterken, zodat de tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.

Meer over de praktijk huidverbetering Mooi onder een kap

Mooi onder een kap is dé huidsalon in Apeldoorn om jouw mooiste huid te realiseren daarnaast bieden wij ook ontspannende behandelingen aan en de korte beauty behandelingen zoals waxen.
Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen iedere behandeling op maat samen. In een ontspannen omgeving nemen wij ruim de tijd voor jou. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat.
Mooi is bij ons niet goed genoeg. Jij verdient alleen het aller mooiste! Daarom werken wij met zorgvuldig geselecteerde merken in ons vakgebied. Ook volgen wij regelmatig cursussen en opleidingen, om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis en behandelmethodes. Zo garanderen wij altijd de beste behandeling voor jouw huid!
Wat verwachten we van jou?
Bij Mooi onder een kap doen wij er alles aan om jouw droomhuid te realiseren. We stellen het best passende behandelplan voor je op met bijbehorende producten en adviezen en dat voeren we zorgvuldig uit.Maar we kunnen het niet alleen!
Ook jij speelt een hele belangrijke rol in het resultaat dat we kunnen bereiken. Een groot deel van de behandeling doe je namelijk zelf. De dagelijkse verzorging van jouw huid gaat thuis gewoon door.
Om het maximale uit de behandelingen te halen, is het van groot belang de geadviseerde producten ook thuis te gebruiken. Ook moet de huid dagelijks goed gereinigd en verzorgd worden. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden blijven.
In sommige gevallen zullen de juiste voeding ook een rol spelen, net als aanpassing van jouw levensstijl.
Hoe meer jij je daaraan houdt, des te sneller kunnen we samen het optimale resultaat bereiken en behouden. Zo werken we samen aan jouw droomhuid. Laat jezelf weer
De schoonheidsspecialiste bij Mooi onder een kap is Evelien