Houd je natuurlijke krullen in model tijdens je slaap

Heb jij krullen? Dan ken je vast ook wel dagen dat jouw haar volledig zijn eigen gang lijkt te gaan. Deze tips zullen je helpen om je opstandige krullen in bedwang te houden tijdens je slaap. Scheelt weer een ochtend wakker worden met een vogelnest…

#1 Neem een satijnen kussensloop

Tip nummer één is misschien wel de beste tip: schaf een satijnen kussensloop aan! Satijn is een stofje dat wrijving tegengaat, wat je krullen dus kan beschermen en gespleten haarpunten kan voorkomen.Daarnaast ziet het er niet alleen super fancy uit, maar het is ook nog eens goed voor je haar! En voor je huid trouwens. Maar waarom is satijn beter dan katoen? Katoenen kussenslopen absorberen het vocht uit je haar, waardoor je krullen droog en kroezend kunnen worden.

#2 Een hoge paardenstaart

Als je je krullen losjes bijeenbindt in een hoge paardenstaart bovenop je hoofd – ananas look – bescherm je je lokken. Je krullen zullen hierdoor niet platgedrukt worden en het zorgt voor een enorme volumeboost! Doe het elastiekje maar 1 keer om je haar, zodat je haar niet verstikt of afbreekt.

#3 Doe je haar in een losse knot

Heb je net te kort haar om een hoge staart bovenop je hoofd te maken? Maak dan een losse knot.