blog beauty boot camp

Beauty Boot Camp:  In no time een perfecte huid.

Droom je van de perfecte huid en beschik je over een flinke dosis discipline? Dan is dit iets voor jou! Onder begeleiding van onze schoonheidsspecialiste breng je jouw huid in perfecte conditie. Door middel van op maat gemaakte behandelingen, huidverzorging voor thuis en gericht advies krijg je in korte tijd een fantastisch resultaat. Ook krijg je tips en tricks om dit vast te houden, zodat het resultaat blijvend is.

Vergelijk het met de sportschool: ga je af en toe….dan bouw je niets op. Wanneer je regelmatig en intensief sport werk je aan een goede en duurzame conditie. Hetzelfde geldt voor de huid. Je kunt een prachtig resultaat bereiken met een kuur. Daarna is met regelmatig het bereikte effect vast te houden.

Hoe gaat het in zijn werk? Aan de hand van een persoonlijk schema voortgekomen uit je wensen en de gemaakte huidanalyse gaan we samen aan de slag. We slepen je door de weken. Probeer je zoveel mogelijk aan het voorgeschreven regime te houden. Dit zorgt voor het behalen  van het beste eindresultaat.

Een Beauty Bootcamp is ideaal om alleen te doen, maar het is ook leuk om samen met je vriendinnen de uitdaging aan te gaan. Het is ook leuk om cadeau te geven.

Een Boot camp bestaat uit een pakket van op maat gemaakte facials en fruitzuur, advies en producten met als enige doel de huid in korte tijd te verbeteren en in topconditie te brengen. bootcamp?

 

Beauty Boot Camp

  • 8-weekse Beauty Boot Camp
  • 2 uitgebreide huidanalyses
  • start met een uur face treatment
  • 6 x een fruitzuurpeeling
  • als afsluiter een uut face treatment
  • 25% korting op de reiniging en dag/nacht verzorging van Comfort zone of Philip martins
  • EUR 340 ( exclusief producten)

Geef een reactie