Antoinette start bij Mooi Onder Een Kap

antoinetteHeb je lichamelijke klachten waar je graag van af wilt? Wil je werken aan je algehele gezondheid en vitaliteit? Waarschijnlijk kan ik iets voor je betekenen. Vanaf nu vind je namelijk ook een Shiatsu therapeut bij Mooi onder Een Kap.

Shiatsu bekent letterlijk ‘vingerdruk’. Mijn behandeling bestaat uit het toepassen van een zachte druk met mijn duimen, handpalmen, ellebogen of voeten op specifieke punten op jouw lichaam. Alles met als doel om jouw lichaam uit te nodigen zelf de natuurlijke energie balans te herstellen.

Ik ben met de Shiatsu opleiding begonnen vanuit interesse in de Traditionele Chinese Geneeswijze en om meer uit mijn hoofd te raken, vanuit een vrij hectische werkomgeving. Tijdens mijn (3-jarige) studie ben ik steeds meer overtuigd geraakt dat we zelf veel kunnen betekenen in onze gezondheid. Er is zoveel meer dat we kunnen doen, naast de reguliere zorg. En vooral preventief kunnen we zoveel zelf betekenen!

Nu ga ik dus een nieuwe stap zetten in mijn leven. Een geheel nieuwe manier van werken ontdekken (werk namelijk als manager in Parijs en vanaf november in Den Bosch). Bij Mooi onder Een Kap ga ik een Shiatsu praktijk opzetten, waarmee ik graag mensen help om te ontspannen, meer tot zichzelf te komen en van klachten af te komen. Het concept van Mooi Onder Een Kap, daar geloof ik echt in, vooral nu ze de transformatie inzetten van Mooi van Buiten, naar Mooi van Buiten en Mooi van Binnen. Een diëtiste, Yoga studio en nu dus ook Shiatsu.

Ik woon 450 meter van Mooi Onder Een Kap, dus dit zal in ieder geval een baan worden zonder files of propvolle metro’s, dat belooft wat!

Heb je interesse in Shiatsu? Ik ben er iedere vrijdagmiddag en maandagavond. Maak een afspraak of neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Tot gauw,
Liefs
Antoinette

06-21198641