Anders Eten – Gezonde Smoothies Workshop

Anders Eten – Gezonde Smoothies Workshop

Wil jij een fit en slank lichaam? Wil jij een weerbaar immuunsysteem? Wil jij een paar uurtjes gezelligheid en gezonde informatie tegelijkertijd? Dan is de “Anders Eten – Gezonde Smoothies” workshop misschien wel wat voor jou.

Deze workshop is de eerste uit een reeks “Anders Eten” workshops.

Tijdens de “Gezonde Smoothies” workshop wordt antwoord gegeven of een smoothie nu wel of niet gezond kan zijn. Waar een gezonde smoothie aan zou moeten voldoen en wat je er juist niet in moet doen. Is een groene smoothie gezonder dan een andere kleur smoothie? Ook wordt er stil gestaan bij hoe en op welk moment van de dag je een smoothie het beste kan “eten”.

Verschillende kleuren smoothies worden er gemaakt en geproefd. Hierdoor kan je ontdekken waar jouw smaak voorkeur ligt. Met de verkregen recepten maak je binnen no time een heerlijke smoothie voor jezelf. Voor meer informatie over de “Gezonde Smoothies” workshop kijk dan op onze site (link) en het “Gezonde Smoothies” workshop evenement op onze facebook (link). De eerst volgende “Gezonde Smoothies” workshop vindt plaats op zaterdag 1 augustus 2017 van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Wil je niet zo lang wachten om een Gezonde Smoothie uit te testen volgt hieronder een heerlijk rode smoothie recept. Heb je het recept gemaakt? Laat ons dan even weten hoe je het recept vond. Laat jouw reactie en foto achter op Instagram met #mooiondereenkap en #dietistmirjamachtereekte.

Pittige bieten smoothie:

Ingrediënten

150 gr voorgekookte bieten, geraspt of in stukjes

Sap van 1 limoen

1 banaan, in stukken

2 el hennepzaad

1 tl kokosvet

1 mespunt cayennepeper

200 ml amandel- of sojamelk

 

Bereiding

Doe alle ingrediënten in de blender en mix alles tot een romige massa. Enjoy!